Vreme dostave

Period isporuke porudžbine je najčešće 2 do 4 radna dana , između 9.00 i 18.00 časova. Kurirska služba koja obavlja isporuku je City Express. Ubrzo posle posle potvrde Vaše porudžbine, kreće status obrade porudžbine. Tokom obrade na mail adresu, koju ste popunili tokom popunjavanja podataka, dobićete obaveštenje o statusu Vaše porudžbine odnosno informacija o uspešnoj kupovini.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš prodavac.

Od tog trenutka rok isporuke je oko 3 – 4 radna dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene u prvim radnim danima nakon pauze.

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 9.00 – 18.00 sati.
Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir City Express svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da ne postoje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primetite da
je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas
obavestite pozivom na telefon 0117555155 ili putem emaila info@kaypro.rs . Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.